Oh, well that's better. I'm a novice sysadmin, so I'm never sure how much 
of any given problem is a "real" problem, and how much is because I left 
off the trailing / or something.

Thanks for the response!

On Tuesday, January 14, 2014 2:40:43 PM UTC-5, Christian Hammond wrote:
>
> Hi Zachary,
>
> It's trying to find a match based on the result of 'svn info'. If it can't 
> find a repository entry on Review Board that has a Path or Mirror Path 
> matching your local checkout, then it'll fail. This is a new tool, and we 
> probably should improve it in this case.
>
> What I'd recommend is creating the file by hand. Just create a 
> .reviewboardrc file containing:
>
> REVIEWBOARD_URL = "http://ReviewBoardServer";
> REPOSITORY = "<repository name>"
>
> Now that said, that's going to fail for you right now. There's currently a 
> bug in RBTools with name-based lookups for Subversion. I'm putting out a 
> 0.5.4 release today though, so that'll soon be taken care of. Let me know 
> if you would like me to rush a build to you (and let me know the Python 
> version) and I'll do so.
>
> Christian
>
> -- 
> Christian Hammond - chi...@chipx86.com <javascript:>
> Review Board - http://www.reviewboard.org
> Beanbag, Inc. - http://www.beanbaginc.com
>
>
> On Tue, Jan 14, 2014 at 11:06 AM, Zachary Gallagher <
> zachary....@remcom.com <javascript:>> wrote:
>
>> I navigate to a subversion checkout. I run rbt setup-repo --debug. This 
>> is what I get.
>>
>> There are four repositories linked on our reviewboard server, but they're 
>> not hosted on the same machine. How do I get this to work? I'm sure it's 
>> something blatant that I've missed.
>>
>>
>> [root@*workstation **checkout*]# rbt setup-repo --debug
>> Enter the Review Board server URL: http://*ReviewBoardServer*
>> DEBUG:root:Checking for a Subversion repository...
>> DEBUG:root:Running: svn info --non-interactive
>> DEBUG:root:Running: diff --version
>> DEBUG:root:repository info: Path: https://*SvnServer*/svnrepo, Base 
>> path: /*Base*/*path*/*repository*, Supports changesets: False
>> DEBUG:root:Making HTTP GET request to http://*ReviewBoardServer.Domain.com 
>> <http://ReviewBoardServer.Domain.com>*/api/
>> DEBUG:root:Making HTTP GET request to http://*ReviewBoardServer.Domain.com 
>> <http://ReviewBoardServer.Domain.com>*/api/info/
>> DEBUG:root:Making HTTP GET request to http://*ReviewBoardServer.Domain.com 
>> <http://ReviewBoardServer.Domain.com>*/api/repositories/
>> No Subversion repository found or selected for 
>> http://*ReviewBoardServer.Domain.com 
>> <http://ReviewBoardServer.Domain.com>*/. .reviewboardrc not created.
>>
>>  -- 
>> Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
>> ---
>> Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
>> ---
>> Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
>> --- 
>> You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
>> "reviewboard" group.
>> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an 
>> email to reviewboard...@googlegroups.com <javascript:>.
>> For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.
>>
>
>

-- 
Get the Review Board Power Pack at http://www.reviewboard.org/powerpack/
---
Sign up for Review Board hosting at RBCommons: https://rbcommons.com/
---
Happy user? Let us know at http://www.reviewboard.org/users/
--- 
You received this message because you are subscribed to the Google Groups 
"reviewboard" group.
To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an email 
to reviewboard+unsubscr...@googlegroups.com.
For more options, visit https://groups.google.com/groups/opt_out.

Reply via email to