Bashkohem per organizimin e editathonit

2016-10-15 19:12 GMT+02:00 Liridon Selmani <liridon.selm...@hotmail.com>:

> Urime për miratimin e raportit të WLE. Suksese me Wikiprojektin Gratë.
>
>
> ___
>
> Liridon Selmani
>
>
>
>
> ------------------------------
> *From:* Wikipedia-SQ <wikipedia-sq-boun...@lists.wikimedia.org> on behalf
> of Greta Doçi <gretad...@gmail.com>
> *Sent:* Saturday, October 15, 2016 12:24 PM
> *To:* Albanian Wikipedia mailing list
> *Cc:* open-labs-alba...@googlegroups.com
> *Subject:* Re: [Wikipedia-SQ] Wikipedia:WikiProjekt Gratë
>
> Pas perfundimit te Wiki Loves Earth, shuma e mbetur nga buxheti i kerkuar
> per kete event i kerkova Wikimedias qe te mos e kthenim mbrapsht(meqe eshte
> shume e vogel) por ta perdornim per nje event qe ka lidhje me gender gap
> dhe pikerisht per Wikiprojektin Grate. Kerkesa u aprovua dhe kete buxhet
> mund ta perdorim per nje edit a thon, te cilin kam menduar ta bejme me
> daten 19 Nentor prane Open Labs.  Nese dikush do te perfshihet ne
> organizimin e ketij eventi le te shkruaj ketu.
>
> Akoma seshte nisur asgje, keshtu qe cdo sugjerim eshte i mirepritur.
>
>
> 2016-10-06 10:02 GMT+02:00 Greta Doçi <gretad...@gmail.com>:
>
>> Pershendetje,
>>
>> Gjate Wikimani-se 2016 pata mundesine te takoja shume antare te
>> projekteve te Wikimedias qe meren kryesisht me problemet e hendekut gjinore
>> ne Wikimedia. Gjate eventit te Women is Red
>> <https://en.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:WikiProject_Women_in_Red>, nder
>> iniciativat e para qe jane mare me shkrimin e artikujve rreth grave/vajzave
>> ne Wikipedia, u diskutua sesi grupet si Women in Red te ndihmojne
>> komunitetet e tjera me te vogla me ceshtjet e hendekut gjinor ne Wikipedia.
>> Duke qene se ne Open Labs qe para se te aplikonim per UG, kemi organizuar
>> evente rreth hendekur gjinor ne Wikipedia, dhe qe te vazhdojme me
>> seriozisht rreth kesaj ceshtje dhe me UG, krijova faqen:
>> Wikipedia:WikiProjekt_Gratë
>> <https://sq.wikipedia.org/wiki/Wikipedia:WikiProjekt_Grat%C3%AB>. Teksti
>> eshte i pershtatur nga projektet ne gjuhen spanjolle dhe angleze. Ka akoma
>> informacion qe mund te shtohet, sidomos tek seksioni i rregullave dhe
>> guides. Kush qe do te perfshihet eshte i mirepritur, por projekti ka per
>> qellim tema qe perfshijne biografi te vajzave "te famshme" apo tema qe i
>> perkasin probleme si shendetit te vajzave etj. Kushdo mund te shkruaj rreth
>> ketyre temave.
>>
>> Kushdo qe ka dicka per te shtuar ju lutemi shkruani tek faqja e
>> diskutimeve te projektit.
>>
>> Nese keni pyetje me thoni,
>> Faleminderit,
>> Greta
>>
>
> --
> You received this message because you are subscribed to the Google Groups
> "Open Labs Hackerspace" group.
> To unsubscribe from this group and stop receiving emails from it, send an
> email to open-labs-albania+unsubscr...@googlegroups.com.
> For more options, visit https://groups.google.com/d/optout.
>
_______________________________________________
Wikipedia-SQ mailing list
Wikipedia-SQ@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikipedia-sq

Reply via email to