Refleksione, nje nga organizatat me te vjetra (ndoshta me e vjetra) ne 
Shqiperi me aktivitet qe nga fillimi i viteve 90, per fuqizimin e grave 
kane ofruar bashkepunim duke ofruar te dhenat qe kane bledhur per nje 
projekt te implementuar para disa vitesh. 
Organizata ne fjale ka publikuar nje botim per 100 vjetorin e pavaresise se 
Shqiperise me te dhena rreth vajzave dhe grave te njohura shqiptare 100 
vitet e fundit. 
Ketu website i tyre: http://refleksione.org/index.php?lang=en

Me thoni ne qofte se doni te vazhdoj komunikimin me ta. 
Flm,
---
Redon Skikuli

On Sunday, October 16, 2016 at 5:05:00 PM UTC+2, Greta Doci wrote:
>
> Faleminderit Liridon dhe vajzat :)
>
> @Jona, po ke te drejte, por meqe te dyja llogarite e kane bere njerezit 
> attending, qe te mos i ngaterrojme e te mendojne qe eshte bere cancel 
> eventi, kete here i lem me te dyja.
>
> On 16 Oct 2016 4:51 p.m., "Jona Azizaj" <jonaazi...@gmail.com> wrote:
>
>> Btw po shikoja qe kemi dy evente ne Facebook per kete, nje nga llogaria e 
>> Wikipedia shqip dhe nje nga llogaria e Open Labs. Mund ti bashkojme ne nje 
>> duke i bere co-organiser? 
>>
>> _______________________________________________
>> Wikipedia-SQ mailing list
>> Wikipedia-SQ@lists.wikimedia.org
>> https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikipedia-sq
>>
>>
_______________________________________________
Wikipedia-SQ mailing list
Wikipedia-SQ@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikipedia-sq

Reply via email to