Faleminderit Liridon dhe vajzat :)

@Jona, po ke te drejte, por meqe te dyja llogarite e kane bere njerezit
attending, qe te mos i ngaterrojme e te mendojne qe eshte bere cancel
eventi, kete here i lem me te dyja.

On 16 Oct 2016 4:51 p.m., "Jona Azizaj" <jonaazi...@gmail.com> wrote:

> Btw po shikoja qe kemi dy evente ne Facebook per kete, nje nga llogaria e
> Wikipedia shqip dhe nje nga llogaria e Open Labs. Mund ti bashkojme ne nje
> duke i bere co-organiser?
>
> _______________________________________________
> Wikipedia-SQ mailing list
> Wikipedia-SQ@lists.wikimedia.org
> https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikipedia-sq
>
>
_______________________________________________
Wikipedia-SQ mailing list
Wikipedia-SQ@lists.wikimedia.org
https://lists.wikimedia.org/mailman/listinfo/wikipedia-sq

Reply via email to