no they (5-16) display ok for me
is 'display in single layer mode' checked?
maybe that is the prob
that check box is comparable to the old 'add to all' when gerbering 

Dennis Saputelli

Brad Velander wrote:
> 
> Ken,
>         now I understand your problem, yes I have experienced this as well.
> The layers that you cannot get to display all at once are undoubtedly the
> mechanical layers 5 - 16. These were the new additional layers added in
> P99(SE?). I am unsure if it is a programming deficiency (I highly suspect
> this) or if it may be a display problem with certain graphics cards and
> Protel.
>         If I am correct, layers 5 - 16 will display if they are the current
> layer, if they are not the current layer and you redraw the screen, they
> will in all likelihood disappear. Right?
> 
>         Comments anyone, does everybody experience this aberration?
> 
> Sincerely,
> Brad Velander.
> 
> Lead PCB Designer
> Norsat International Inc.
> Microwave Products
> Tel   (604) 292-9089 (direct line)
> Fax  (604) 292-9010
> email: [EMAIL PROTECTED]
> http://www.norsat.com
> 
> See us at Booth 323 at Satellite 2002 in Washington, DC March 6-8.
> 
> -----Original Message-----
> From: Ken Henrich [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
> Sent: Wednesday, February 13, 2002 12:56 PM
> To: Protel EDA Forum
> Subject: Re: [PEDA] need help with Setup Mechanical Layers, please
> 
> Bran, Abdulrahman,
> 
> After reading your replies, some of my confusion has been dispelled. I agree
> with you that if the mechanical layer set-up is greyed out, that there are
> primitives on that layer. I only have two mechanical layers with nothing on
> them. These are indeed selectable.
> 
> Back to my display problem. I have used the mechanical layers to create
> drawings. For instance, one layer is the drawing template, another is text
> with board specifications, others are titles with page numbers and so on.
> When I go into preview, I combine the layers that I need to generate the
> desired drawing. In preview, I have no problem getting the data to appear.
> However, in the PCB edit mode, I cannot get every layer to display at once.
> If I could, I would get everything that I have placed on every layer. I do
> have all mechanical layers visible in the mechanical layers setup dialog. In
> the design/options dialog I set use all layers. Now even though all the
> layers do not display, if I scan with the mouse, an area known to have a
> primitive I will see it pop up in the status display. I can then click the
> mouse and edit its properties normally. When I close the properties box, the
> primitive displays. When I hit view/refresh, it disappears. This board is a
> simple 2 layer board. Layers directly associated with the board always show.
> (top bottom, silkscreen ....)
> 
> I'm using sp6 on a win2k box.
> 
> Thanks for your help.
> 
> Ken

-- 
___________________________________________________________________________
www.integratedcontrolsinc.com            Integrated Controls, Inc.    
   tel: 415-647-0480                        2851 21st Street          
      fax: 415-647-3003                        San Francisco, CA 94110

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to