I remember that as being an issue in 2.8, but hey that a loong time ago and
I'm not so young




----- Original Message ----- 
From: "matt" <[EMAIL PROTECTED]>
To: "Protel EDA Forum" <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Saturday, March 20, 2004 12:08 PM
Subject: Re: [PEDA] Advanced PCB / Advanced Route 3.0


> wasn't there a bug in advanced route 3.0 which prevented this from working
?
> I seem to recall (although not quite sure) some version having this
problem
> of ignoring the lock and routing from scratch everything no matter what
had
> been locked.
>
>
> ----- Original Message -----
> From: "Joe Sapienza" <[EMAIL PROTECTED]>
> To: "Protel EDA Forum" <[EMAIL PROTECTED]>
> Sent: Saturday, March 20, 2004 11:47 AM
> Subject: Re: [PEDA] Advanced PCB / Advanced Route 3.0
>
>
> > I believe that If I remember correctly and I understand your question,
all
> > you need do is select to lock all pre routes and then run the
autorouter.
> >
> >
> > ----- Original Message -----
> > From: "Jim Labrecque" <[EMAIL PROTECTED]>
> > To: "Protel EDA Forum" <[EMAIL PROTECTED]>
> > Sent: Saturday, March 20, 2004 11:36 AM
> > Subject: [PEDA] Advanced PCB / Advanced Route 3.0
> >
> >
> > > I realize I am using old software, but it is all I have on hand-
> > >
> > > Does anyone know whether it is possible to manually lay down some
tracks
> > > in Advanced PCB, and then have Advanced Route recognize these tracks
> > > when you open the design?
> > >
> > > What I am trying to do is some incremental routes with advanced route-
> > >
> > > For example, the first routing I am trying is to have Advanced Route
> route
> > > all of the voltage/gnds.  This is a multilayer design with 4 planes
> > consisting of
> > > 3 voltage and 1 ground.
> > >
> > > I route the 3 voltages and grounds and then export the design back to
> > Advanced
> > > PCB for some cleanup- (ie shortening some of the stubs and adding
> > additional
> > > pads for connection into the plane on high current parts).
> > >
> > > I then save it so that I can import it back into Advanced Route and
> route
> > the
> > > rest of the signal tracks.
> > >
> > > However, after the design is loaded into Advanced Route, any
additional
> > tracks
> > > or pads that I have added are not in the design-
> > >
> > > Anybody have any ideas or suggestions?
> > >
> > > Thanks, Jim
> > >
> > >
> > >
> > >
> >
> >
>
>



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/[EMAIL PROTECTED]
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to