It's still there in DXP - haven't received 2004 yet - SITUS is brain dead
when it comes to recognizing "locked" traces. It creates some truly hideous
layouts if left to its own devices.

Bob

-----Original Message-----
From: matt [mailto:[EMAIL PROTECTED] 
Sent: Saturday, March 20, 2004 9:08 AM
To: Protel EDA Forum
Subject: Re: [PEDA] Advanced PCB / Advanced Route 3.0

wasn't there a bug in advanced route 3.0 which prevented this from working ?
I seem to recall (although not quite sure) some version having this problem
of ignoring the lock and routing from scratch everything no matter what had
been locked.


----- Original Message -----
From: "Joe Sapienza" <[EMAIL PROTECTED]>
To: "Protel EDA Forum" <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Saturday, March 20, 2004 11:47 AM
Subject: Re: [PEDA] Advanced PCB / Advanced Route 3.0


> I believe that If I remember correctly and I understand your question, all
> you need do is select to lock all pre routes and then run the autorouter.
>
>
> ----- Original Message -----
> From: "Jim Labrecque" <[EMAIL PROTECTED]>
> To: "Protel EDA Forum" <[EMAIL PROTECTED]>
> Sent: Saturday, March 20, 2004 11:36 AM
> Subject: [PEDA] Advanced PCB / Advanced Route 3.0
>
>
> > I realize I am using old software, but it is all I have on hand-
> >
> > Does anyone know whether it is possible to manually lay down some tracks
> > in Advanced PCB, and then have Advanced Route recognize these tracks
> > when you open the design?
> >
> > What I am trying to do is some incremental routes with advanced route-
> >
> > For example, the first routing I am trying is to have Advanced Route
route
> > all of the voltage/gnds.  This is a multilayer design with 4 planes
> consisting of
> > 3 voltage and 1 ground.
> >
> > I route the 3 voltages and grounds and then export the design back to
> Advanced
> > PCB for some cleanup- (ie shortening some of the stubs and adding
> additional
> > pads for connection into the plane on high current parts).
> >
> > I then save it so that I can import it back into Advanced Route and
route
> the
> > rest of the signal tracks.
> >
> > However, after the design is loaded into Advanced Route, any additional
> tracks
> > or pads that I have added are not in the design-
> >
> > Anybody have any ideas or suggestions?
> >
> > Thanks, Jim
> >
> >
> >
> >
>
>





* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/[EMAIL PROTECTED]
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to