Ce sunt SSD urile?
Acum ne amuzam sa ne aducem aminte de vremurile can "ne bateam" pentru un modul de 16 k de memorie, ca sa il adaugam la computer. De fapt nenorocitul asta de Gates cu monopolul lui, cu trucurile lui si cu gunoiul de Microsoft, au cam distrus industria de computere si au tras-o inapoi bine, dar probabil ca asta este soarta si ciclul de progres.
O sa-i vina pana la urma cineva de hac, pentru ca prea este batjocura mare.
Dan G
On 7/21/2011 9:33 PM, M Cristian Ioan wrote:

De vre-o doi ani SSD-urile au devenit accesibile ca pret, desigur nu la capacitati de 1-2 TB cum au hardurile mele.
De ce sa nu incepem polemici?
Daca SSD ar fi fost un panaceu universal, atunci inlocuiau deja pe toate HDD clasice! asa cum nu mai vezi de loc monitoare NOI cu tub catodica, iarr eu am, cumparat in 2007, unul din ultimele televizoarea Sony care nu este cu plasam sau LCD ... Ideea este, evident, chiar daca ai un SSD mic, sa il pui ca disc de boot, sa lanseze repede sistemul de operare, chiar daca unele aplicatii sau noianele de date vor fi inevitabil pe un HDD clasic, ce are – inca ! o capacitate mult mai mare.
dar ce fel de SSD/
eu asi fi vrut din cele bazate pe memorie RAM, pt ca la cele cu memorie Flash numarul de stergeri / rescrieri, chiar daca foarte mare, este totusi LIMITAT!
ce e aia “porturi libere nefiltrate”?
pai credeam ca firewal-ul tocmia asta face, nu lasa porturi libere aiurea, le deschide doar pe cele de acre ai tu nevoie, iar stateful packet inspection verifica, in masura posibilul, ca sunt pachetele ”tale”! cu “calculatorul ultraperfromant”, vroiam si eu sa fac aceeasi observatie: descarci mai multe si mai rapid, volumul de date de scanat / verficat creste si el!
*From:* Gushterul LAIR <mailto:gusht...@yahoo.com>
*Sent:* Wednesday, July 20, 2011 6:54 PM
*To:* protest-ro@yahoogroups.com <mailto:protest-ro@yahoogroups.com>
*Subject:* Re: [protest-ro] Virus!!

Am ajuns sa am SSD ca harddisk pentru desktop, asta iti poate spune cam ce viteza are compul meu:p (nu incepeti polemici cu SSD, cunosc in detaliu ce si cum:)))

Dupa cum tot pronunti firewall, ar trebui sa stii ca este extrem de inutil doar asa instalat la frectie, un SNAT te ajuta mult mai bine, si majoritatea oamenilor au SNAT-uri ca end-useri acasa in Romania, ceea ce este de laudat, altfel ar fi jale. Oricum un spyware poate initia conexiunea de la tine, asa ca orice firewall/snat/etc este inutil dupa cum spuneam. Daca cineva vrea sa iti treaca de firewall cu un spyware, pur si simplu foloseste porturile libere nefiltrate. Firewall-urile sunt bune doar pentru a intari securitatea, dar numai facand parte dintr-un pachet mai amplu de prevention. Pentru end-useri sunt risipa de resurse.

Si daca un calculator are putere de procesare si banda de internet mare, lucrurile merg exponential :) Downloadezi cu mai mare viteza, ai mai multe de scanat astfel, etc etc

Gushterul


Raspunde prin e-mail lui