Hi Syed,

IIRC this is normal and is to do with how FM handles header rows on  
multiple page tables. I had the same problem with 5.5.1 and found that  
FM replicates the header row from the first page an so they are not  
actually text as such. It is for this reason that anything in them is  
not editable or clickable. That is, the header row content is only  
displayed on subsequent pages.

Adding text frames on them may work but in the end I had to add links  
in Acrobat after the pdf had been generated.

Cheers
Alan

On 28/03/2008, at 1:40 PM, <Syed.Hosain at aeris.net> wrote:

>
> I am seeing a bug, or certainly a limitation that is very irritating!
> Can someone tell me if my assumptions/observations are incorrect here,
> please!
>
> This is with FrameMaker 8.0 with the p273 (latest) patches.

> 1.  In one of my documents, I have a table with many rows that  
> stretches
> across multiple pages.
>
> 2.  The top header row is set to "repeat" (i.e., show) at the top of  
> the
> table on all subsequent page, so the columns all have a "row header"  
> on
> all subsequent pages.
>
> 3.  As an aside, I also use the automatic feature to add the
> "(Continued)" at the end of the table title (which is also repeated at
> the top, of course).
>
> 4.  The very first page header row has hypertext on the individual  
> words
> in each column (that do a "gotolink ..." to the explanation and
> definition of the word). Clearly, I cannot add this hypertext on the
> subsequent table pages, since "header row" on the subsequent pages is
> not selectable in any way.
>
> Now, here is the sumptom I am observing:
>
>
>
> 1.  After I output the book as a PDF, the hypertext on the first page
> header row of the table in the PDF output works perfectly!
>
>
>
> 2.  It shows up as a clickable "link" (the mouse pointer changes  
> from an
> arrow to a finger) and clicking on the word indeed takes me to the  
> other
> part of the document.
>
>
>
> 3.  But, in the header rows on subsequent pages in the PDF, that same
> word is (a) not clickable - the mouse pointer does not change - and  
> (b)
> clicking it has no effect, obviously!
>
>
>
> To me, this is a bug!
>
>
>
> But, I want to ask if I am doing something incorrect here!
>
>
>
> Or, is there a workaround to this problem?
>
>
>
> Z
>
> _______________________________________________
>
>
> You are currently subscribed to Framers as alan at alphabyte.co.nz.
>
> Send list messages to framers at lists.frameusers.com.
>
> To unsubscribe send a blank email to
> framers-unsubscribe at lists.frameusers.com
> or visit 
> http://lists.frameusers.com/mailman/options/framers/alan%40alphabyte.co.nz
>
> Send administrative questions to listadmin at frameusers.com. Visit
> http://www.frameusers.com/ for more resources and info.

--
Alan Litchfield MBus(Hons), MNZCS
AlphaByte
PO Box 1941, Auckland, NZ. 1140
http://www.alphabyte.co.nz




Reply via email to