Today I had the same problem.
In my situation, it was a component out of board.
And sometime, it can be a hide component (with negative coordinates) out of
board.
Now I have a method to check for hide comment, i do a print preview. If a
component is out of screen, the sheet of preview is very larger than the
board.
Hope it helps you.

I have a little question, did you put PCB layout directive on your
schematic?

Graziella



----- Message d'origine -----
De : "Bryan Bernesi" <[EMAIL PROTECTED]>
À : <[EMAIL PROTECTED]>
Envoyé : mercredi 28 mars 2001 22:05
Objet : [PEDA] BOARD WILL NOT ROUTE


Hello everyone,

Once again my board will not route.

- I have a single schematic project.
- I have run ERC, no errors
- I made my PCB template using the board wizard
- I have placed all components
- I have run the DRC, no errors
- All my layers are set up

When I run the autorouter it stops after initializing.

Is there a way to systematically troubleshoot and find out the reason why
the autorouter stops without resorting to maybe this or guess that, trial
and error methods?





* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To join or leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/subscrib.html
*                      - or email -
* mailto:[EMAIL PROTECTED]?body=ave%20proteledaforum
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To join or leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/subscrib.html
*                      - or email -
* mailto:[EMAIL PROTECTED]?body=leave%20proteledaforum
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to