Byran,
If you wish to zip a pcb file and email to me, I will glad to take a quick
look at it and see if I can help with your autorouting problems.

[EMAIL PROTECTED]
Regards,

Mike Reagan
EDSI
Frederick MD

----- Original Message -----
From: Bryan Bernesi <[EMAIL PROTECTED]>
To: <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Wednesday, March 28, 2001 4:05 PM
Subject: [PEDA] BOARD WILL NOT ROUTE


Hello everyone,

Once again my board will not route.

- I have a single schematic project.
- I have run ERC, no errors
- I made my PCB template using the board wizard
- I have placed all components
- I have run the DRC, no errors
- All my layers are set up

When I run the autorouter it stops after initializing.

Is there a way to systematically troubleshoot and find out the reason why
the autorouter stops without resorting to maybe this or guess that, trial
and error methods?





* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To join or leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/subscrib.html
*                      - or email -
* mailto:[EMAIL PROTECTED]?body=ave%20proteledaforum
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To join or leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/subscrib.html
*                      - or email -
* mailto:[EMAIL PROTECTED]?body=leave%20proteledaforum
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to