I think that the best way to sort it out would be to methodically go through
the debugging process of starting "clean" and then adding back elements one
at a time until it fails.  If it fails with a fresh install of the OS and
only Protel installed then you will need to start looking at hardware/driver
issues.

John Williams


----- Original Message -----
From: "Dennis Saputelli" <[EMAIL PROTECTED]>
To: "Protel EDA Forum" <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Friday, June 14, 2002 2:57 PM
Subject: Re: [PEDA] maybe related to ''Access violation'' problem


> i appreciate your response
>
> i also see a ODBCji32.dll, know anything about that?
>
> no virus checker
>
> already went thru uninstall/ install
>
> i haven't (yet) deleted/replaced the *99se* files, i guess that is next
>
> as i reported i don't get any error messages
> to repeat the problem when closing a DDB when several DDBs are open then
> the whole Protel session disappears and any DDBs with unsaved changes
> lose the changes
> i have not gotten file corruption or lost files, only work
>
> the machine is pretty young, i hate to reinstall the OS and all the apps
>
> do you think it could be a hardware (motherbd) problem?
> all the other apps seem ok
>



************************************************************************
* Tracking #: 8FEB34C9DBEE4F4E9F74F5751E23FB5DCB07638F
*
************************************************************************

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to