Rusty,

Was this board originally a Protel 98 file?  I have seen problems like this
after importing older versions into P99SE.

Larry Regnier
High Density Design Inc

----- Original Message -----
From: "Rusty Land" <[EMAIL PROTECTED]>
To: "Protel EDA Forum" <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Tuesday, October 15, 2002 9:27 AM
Subject: Re: [PEDA] Keepout Fills Not Working After Movement 99SE


>     All the fills started out as "No Net", the fills that would not work
> took on the GND net. There was no obvious reason like overlapping vias
that
> would explain why they did. I'll try the close-open DDB trick next time.
>
> Thanks, Rusty Land
>
> ----- Original Message -----
> From: "Brad Velander" <[EMAIL PROTECTED]>
> To: "'Protel EDA Forum'" <[EMAIL PROTECTED]>
> Sent: Monday, October 14, 2002 2:21 PM
> Subject: Re: [PEDA] Keepout Fills Not Working After Movement 99SE
>
>
> > Rusty,
> > this sounds very similar to a bug that I have run across with
> > keepout lines. At some point, possibly when you moved the fill, did it
> take
> > on a net when it came in contact with a net? Now you have changed the
net
> > name back to no net?
> > Here is the suggestion. With your fills in place and set to no net,
> > save the PCB and close the DDB. Reopen tha DDB and your fills should
> > function correctly again. This has something to do with the no net being
> set
> > after it was previously another net name. Saving and closing the file
> seems
> > to always correct it.
> >
> > Sincerely,
> > Brad Velander.
> >
> > Lead PCB Designer
> > Norsat International Inc.
> > Microwave Products
> > Tel   (604) 292-9089 (direct line)
> > Fax  (604) 292-9010
> > email: [EMAIL PROTECTED]
> > http://www.norsat.com
> > Norsat's Microwave Products Division has now achieved ISO 9001:2000
> > certification
> >
> >
> >
> > > -----Original Message-----
> > > From: [EMAIL PROTECTED] [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
> > > Sent: Monday, October 14, 2002 9:49 AM
> > > To: [EMAIL PROTECTED]
> > > Subject: [PEDA] Keepout Fills Not Working After Movement 99SE
> > >
> > >
> > >     I have a board with 9 Keepout areas meant to keep out a
> > > copper plane pour on the top side. The first time the copper
> > > is poured the areas are kept copper free. But after selecting
> > > the fills and moving them aside when they are brought back
> > > for another pour two of the fill areas will not keep the
> > > copper out. These two areas were then redefined and work well
> > > but then two other areas would not keep the copper out on the
> > > next pour.
> > >     I have seen this occur on a previous board. Why are these
> > > Keepout areas made ineffective by manipulation? Their net
> > > associations are all set to "No Net".
> > >
> > > Rusty Land
> >
> >
>


* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to