Culprit: System Proxy.

I am behind a proxy and have my http_proxy, https_proxy variables set.
The trick is to unset them.
Because  I am relying on John's template[1] for testing, I had to just
unset  http_proxy ONLY.

Maybe I should add this to the wiki?

[1] 
https://github.com/jmchilton/galaxy-downloads/raw/master/db_gx_rev_0117.sqlite

On 17 April 2014 18:18, Ross <ross.laza...@gmail.com> wrote:
> Hi, Saket - 436 tests in 19.153 seconds means something odd (or fast) with
> your setup?
> What errors do you see?
>
> Ross Lazarus MBBS MPH;
> Head, Medical Bioinformatics, BakerIDI; Tel: +61 385321444
> http://scholar.google.com/citations?hl=en&user=UCUuEM4AAAAJ
>
>
> On Thu, Apr 17, 2014 at 10:43 PM, Saket Choudhary <sake...@gmail.com> wrote:
>>
>> Just to add, that is the case with all the tests:
>>
>> $ sh run_functional_tests.sh
>> Ran 436 tests in 19.153s
>>
>> FAILED (errors=434)
>>
>> All tests fail locally and hence I decided to rely on travis.
>> https://wiki.galaxyproject.org/Admin/RunningTests#Functional_Tests
>> says it might be due to conflicting version of paste in my PYTHONPATH.
>> But it happens even if I run these under a virtualenv.
>>
>> Saket
>>
>> On 17 April 2014 18:03, Saket Choudhary <sake...@gmail.com> wrote:
>> > On 17 April 2014 15:34, Peter Cock <p.j.a.c...@googlemail.com> wrote:
>> >> On Thu, Apr 17, 2014 at 12:59 AM, Saket Choudhary <sake...@gmail.com>
>> >> wrote:
>> >>> I happened to copy Peter's .travis.yml for running tests for some of
>> >>> my packages.
>> >>
>> >> Background information:
>> >>
>> >> http://blastedbio.blogspot.co.uk/2013/09/using-travis-ci-for-testing-galaxy-tools.html
>> >>
>> >>> However the process has not been smooth at all.
>> >>> See : https://travis-ci.org/saketkc/galaxy_tools/jobs/23166678#L908
>> >>>
>> >>> AssertionError: Attempting to set field 'input' to value
>> >>> '['condel_input.tabular']' in form 'tool_form' threw exception: cannot
>> >>> find value/label "condel_input.tabular" in list control
>> >>>
>> >>> I am already passing it the correct ftype :
>> >>>
>> >>> https://github.com/saketkc/galaxy_tools/blob/travis-test/condel_web/condel_web.xml#L22
>> >>>
>> >>> Is there something I am missing?
>> >>
>> >> This is similar to (but different) to the error message I recently
>> >> reported as being unclear when a datatype was not defined:
>> >> http://lists.bx.psu.edu/pipermail/galaxy-dev/2014-April/019090.html
>> >>
>> >> In your case, this is an input file which seems to be missing,
>> >> test-data/condel_input.tabular - but I see the line copying the
>> >> tool's test-data into the main Galaxy test-data folder is there
>> >> in the .travis.yml file.
>> >>
>> >> I am puzzled too.
>> >>
>> >> The key question I would ask you is: do your tests work locally?
>> >> If so, are they installed via a (local) Tool Shed, or manually along
>> >> the same lines of the attempted TravisCI tool installation?
>> >>
>> >
>> > Unfortunately No.
>> >
>> > TwillAssertionError: code is 500 != 200
>> >
>> > I am running Galaxy under virtualenv. Unfortunately I get the same
>> > error irrespective of whther my input/output files exits inside
>> > test-data/ directory. I forgot to link them to test-data path earlier,
>> > but I get the same error even otherwise.
>> >
>> >
>> >> Regards,
>> >>
>> >> Peter
>> ___________________________________________________________
>> Please keep all replies on the list by using "reply all"
>> in your mail client.  To manage your subscriptions to this
>> and other Galaxy lists, please use the interface at:
>>   http://lists.bx.psu.edu/
>>
>> To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
>>   http://galaxyproject.org/search/mailinglists/
>
>
___________________________________________________________
Please keep all replies on the list by using "reply all"
in your mail client.  To manage your subscriptions to this
and other Galaxy lists, please use the interface at:
  http://lists.bx.psu.edu/

To search Galaxy mailing lists use the unified search at:
  http://galaxyproject.org/search/mailinglists/

Reply via email to