I do believe the stability of my new system is that all the peripherals,
24 bit/96KHz sound, USB, 1394, Ethernet, SATA raid controller, ATA raid
controller are all on the motherboard & the video card was also made by Asus
ensuring a trouble free 8X AGP functionality.  It even more stable than my
old Dual PIII 1 GHz.  Also, the 2 X 120 Gbyte Western Digital HDs read &
write at over 100 Megabytes / second on a continuous basis.

    I'm sure if I added 1 card to the PCI bus, the boot time would probably
double.

    Additional, I have successfully over clocked this motherboard to 4.1
GHz, though, I don't think it's worth the potential headaches.

_____________
Brian Guralnick


----- Original Message ----- 
From: "Tony Karavidas" <[EMAIL PROTECTED]>
To: "'Protel EDA Forum'" <[EMAIL PROTECTED]>
Sent: Wednesday, March 10, 2004 12:37 AM
Subject: Re: [PEDA] New PC tested with Protel for at least 1 month now...


> I'm only using a 300 watt power supply and it takes my XP box 25 seconds
to
> boot.
> (that's a joke!)
>
> Seriously though, don't install a bunch of crap on that PC or else the
boot
> time will grow horribly. (And it may not shut down properly...sort of like
> this WinXP box.)
>
> Tony
>
>
> > -----Original Message-----
> > From: Brian Guralnick [mailto:[EMAIL PROTECTED]
> > Sent: Tuesday, March 09, 2004 7:45 PM
> > To: Protel EDA Forum
> > Subject: Re: [PEDA] New PC tested with Protel for at least 1
> > month now...
> >
> > 2 other things,
> >
> > It completely boots right to the XP password prompt in under
> > 5 seconds. (I didn't think that was possible...) I'm using a
> > 450 watt power supply.
> >
> > _____________
> > Brian Guralnick
> >
> >
> > ----- Original Message -----
> > From: "Brian Guralnick" <[EMAIL PROTECTED]>
> > To: "Protel EDA Forum" <[EMAIL PROTECTED]>
> > Sent: Tuesday, March 09, 2004 10:31 PM
> > Subject: [PEDA] New PC tested with Protel for at least 1 month now...
> >
> >
> > > New PC (tested now for 1 month):
> > >
> > > Mobo: ASUS P4P800 Deluxe,
> > >  On board stuff:
> > >   3.6 GHz Intel CPU.
> > >   2GB DDR sdram in dual channel mode.
> > >   AD1985 - on board sound card, v3630 drivers.
> > >   Intel 82801ER Serial ATA raid controller with 2 x 120GB
> > SATA WD hds.
> > >   3Com gigabit LOM (3C940)
> > >   Firewire port
> > >   8 USB 2.0 ports
> > >   Parallel Port
> > >   Serial Port
> > >
> > > Video AGP:  ASUS V9520/TD - GeForce FX5200 (not the best
> > card for extreme
> > > high end 3D,
> > >  but, the 8X agp makes Protel 99se fly.)
> > >  Drivers - Nvidia direct - 53.03.
> > >
> > >  Current bugs: -sharpness settings mess up after an APPLY.
> > >    -custom color overlay settings are erased when you
> > >    swap, or enable / disable the opposite monitor output.
> > >    -monitor output #2's sync gets disrupted when you right
> > >    click on the NVidia control panel icon.
> > >
> > >
> > > OS: WinXP Pro.
> > >
> > > I have yet to see Protel crash, or, Altera's QuartusII 3.1
> > web edition.
> > In
> > > fact, the only crash I've seen yet was in Internet Explorer
> > on some lousy
> > > Java code...
> > >
> > > _____________
> > > Brian Guralnick
> > >
> > >
> >
> >
> >
> >
>
>
>



* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/[EMAIL PROTECTED]
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to