i wanted to add a bit to this post.  when i click on the
other part on the schematic thats not giving me a problem
and get the select option for the chip that is about 10 
miles away from it, and select the chip thats far away,
the graphical attributes show x and y coordinates for over
where the part is, and not anything close to where i'm
clicking, so i'm even further confused.

thanks again, miker

-----Original Message-----
From: Robison Michael R CNIN [mailto:[EMAIL PROTECTED]]
Sent: Monday, April 08, 2002 10:42 AM
To: 'Protel EDA Forum'
Subject: [PEDA] library orientation of designators and types ??


hello,

i created a component in a library and when i place it
on the schematic, the part designator and type are way
off where they don't belong.  i've got other components
that are fine, but i can't find the difference and i
can't figure out how to adjust the default locations for
these fields in the component library.

i looked in the library under description, which has text
fields nomenclature, but no coordinate options.  i compared
the component coordinates in the library of a component 
that works fine with the misbehaving one, and couldn't find
any notable differences.

thank you, miker 

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
* To post a message: mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* To leave this list visit:
* http://www.techservinc.com/protelusers/leave.html
*
* Contact the list manager:
* mailto:[EMAIL PROTECTED]
*
* Forum Guidelines Rules:
* http://www.techservinc.com/protelusers/forumrules.html
*
* Browse or Search previous postings:
* http://www.mail-archive.com/proteledaforum@techservinc.com
* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Reply via email to